henkinen kasvu

Löytää elämäntehtävänsä

Löytää elämän tehtävänsä

Voit ehkä ajatella, että työ, jota teet, on elämän tehtäväsi, mutta työsi on vain apuväline, jolla navigoit elämässäsi ja tapaa kanssakulkijoita. Tärkein tehtäväsi on sielusi vakaumus, sallitko sielusi valon loistaa.

Se työ, jota teet ansaitaksesi rahaa, on vain väline ja tämän tapainen ajattelu, että se olisi elämän tehtäväsi, voi estää sinua näkemään selkeästi. Elämän tehtäväsi voi olla lasten kasvattaminen, heitä hoivaaminen ja kodin hoitaminen, luomalla tyyni ja rauhallinen paikka jokaiselle kasvaa ja olla.

Kun tiedostat elämän tehtäväsi, tunnet rauhaa ja tyyneyttä ja helppoutta, vaikka elämässä on aina haasteita. Sisäinen vakaumuksesi kertoo, että olet yhdistynyt omaan itseesi. Tunnet olosi elävämmäksi, koska energia palvelee sinua. Tunnet kuuluvasi tänne maahan juuri tänä aikana ja olet tärkeä osa kaikkea tätä, mitä juuri nyt tapahtuu.

Kun olet onneton, masentunut tai koet useita sairauksia toinen toisensa jälkeen, tämä saattaa olla tapa, jolla oivallat elämän tarkoituksesi. Kun olet löytänyt työ, jota rakastat, luova toiminta, toisten palveleminen tai tuolloin oivallat työn olevan sellainen, jota haluat tehdä ja sinun on tarkoitus tehdä.

On myös hyvä tutkia, mikä sinua innostaa, vaikka tekemällä vapaaehtoistyötä, mennä jollekin kurssille, ala opiskelemaan jälleen tai tehdä sitä, jota olet kauan kaivannut haluavasi tehdä.

Jokaisella on oma kutsumuksensa ja kun sen äänen kuulee, on hyvä sallia itsensä hoivata ja kasvattaa ja myös suojella sitä. Sillä on suuri vaikutus omaan hyvinvointiisi.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291

Tagged , , , , ,