henkinen kasvu

Lukea saadakseen mielihyvää

Mitä jos seuraavan kerran, kun otat kirjan käteesi, mitä jos pitäisitkin sitä uutena mahdollisuutena koskettaa omaa sieluasi syvällä tasolla ja sallia uusien tunteiden antaa uutta näkökulmaa elämääsi.

Kaikki taidemuodot tuovat stimuloivia energioita tietoisuuteemme ja pyytävät vain jonkinlaista tunteellista vastinetta. Lukeminen on sijoitus mielikuvituksen ja tunteiden sallimiselle. Sanoilla voi olla syväkin vaikutus mielen ja sydämen tasolla.

Lukemasi teksti voi viedä sinut mukanaan ja näyttää monia tapoja edetä omassa elämässä. Saat niistä mielihyvää ja valitset aina sen kirjan, joka tuo sinulle sillä hetkellä tarvitsemiasi oivalluksia. Kirjan henkilöt voivat puhua sinulle, tulla eläviksi ja nostaa tunteita esiin, joista et ole ollut edes tietoinen.

Oikeastaan kirjat, joita luet tulevat osaksi sinua ja luovat jännittävän ja rikkaan elämän ja johon voit olla yhteydessä aina, kun vain suljet silmäsi. Jos et pitkiin aikoihin ole lukenut kirjaa saadaksesi mielihyvää, kannustan sinua tekemään sen.

Voit nähdä kirjan hahmot ja maisemat kuin elävinä kuvina edessäsi. Joskus on hauska mennä katsomaan elokuvaa, joka on tehty jonkin aikaisemmin lukemasi kirjan pohjalta ja verrata, miltä sinun elokuvasi olisi näyttänyt.

Rita no 291

Tagged , , ,