Blog

Luonto on lumottu maailma.

Lumottu maailma on avoin sinulle. Ihminen pitää kädessään avaimia tulevaisuuden maan hyvinvointiin. Luonnonhenget ja keijut toivovat, että jokainen löytää nuo avaimet itsestään. Kuuletko lumotun maailman kutsun? Luonnonhenget ja yhteys niihin on aina sinun valintasi.

Minulle, joka puhun keijujen, haltijoiden, yleensäkin luonnonhenkien olemassa olosta, on naurettu ja nauretaan vieläkin ja kehotetaan tarkastamaan lääkitystäni.

Olemme itse erottaneet itsemme ympärillä olevasta maailmasta – erotimme itsemme omasta itsestämme – sielu- olemuksestamme. Henki – sydän – mieli ovat erossa toisistaan ihmisessä -hän unohti olevasi osa kaikkea ja pitää itseään hallitsevan lajina. Ihminen uskoo olevansa maan valtias ja dominoi kaikkea, jopa eläimiä, joita nyt tuhotaan suuressa määrin.

Ryöstämme maata, mineraaleja, kultaa, jalokiviä, uraania, joka on maan elämänvirta ja pitää yllä lämpöä ja energia tasapainoa.

Pyydän sinua, että alkaisit pitää itseäsi kaiken luonnossa olevan kumppanina eikä kaiken hallitsijana. Ota yhteys luonnossa oleviin henkiin – puut, kasvit, vesi, vuori, eläimet – kaikilla on henki. Kommunikoi luonnon kanssa.

Muinainen taika on ilmassa, koska monia asioita tapahtuu samaan aikaan.

Rita no 291

Tagged ,