henkinen kasvu

Manifestointi

Moni tuntee itsensä erittäin uupuneiksi juuri nyt. Ymmärrän tämän, sillä vuosi 2020 on ollut melkoinen vuosi kaikille ja voi tuntea itsensä tyhjiksi… kuitenkaan ei koskaan ole liian väsynyt manifestoimaan.

Jos sinusta tuntuu, että manifestointi ei ole toiminut viime aikoina, yrität vain liikaa, ja yrität pakottamalla saada jotakin tapahtumaan.

Et voi ‘saada’ manifestointia tapahtumaan, voit vain sallia sen tapahtuvan. Atlantiksella manifestoinnilla ei edes ollut nimeä, koska se kytkeytyi niin luonnollisena osana elämään.

Se vain on niin kuin asiat yleensä ovat.

Atlantislaiset värähtelivät korkeavärähteisellä kristallisella taajuudella, kiitollisuus kuului osana päivittäiseen elämään ja tietoinen rakkaus, valo ja rauha olivat heidän sisimmissään. Voimme ottaa heistä mallia ja tuoda oman taivaamme maan päälle — rentoutumalla vaivattomuuteen.

Miten teet sen?

Päätät kutsua ja antautua jumalalliseen sielusi ohjaukseen ja tukeen. Sallit itsesi parantua sen sijaan että kannat pakkomiellettä siitä, kuinka nopeasti haluat jonkun muuttuvan tai tapahtuvan elämässäsi.

Parantuminen on jo täällä.

Parantuminen on jo tapahtunut.

Sinun on vain virrattava virran mukana sen sijaan, että työskentelisit sitä vastaan. Kun teet näin, huomaat, että manifestointi itse asiassa lataa sinut uudestaan ja olet runsauden energiassa. Unelmiesi seuraamisen ja suuresti unelmoimisen tarkoituksena itse asiassa on lievittää uupumustasi!

Seuraavalla kerralla kun havaitset itsesi sanomassa: “Olen niin väsynyt! Kuinka kauan minun on jatkettava tällä tavalla? Kuinka kauan vielä, ennen kuin unelmani toteutuvat?”

Kysy itseltäsi toisenlainen kysymys: “Kuinka kauan aion hyväksyä olevani väsynyt? Kuinka kauan aion asettaa muut etusijalle, hyvinvointini ja unelmieni edelle?”

Elämän ei ole tarkoitus olla vaikeaa, mutta sinä otit sen liian vakavasti.

Rita no 291

Tagged