henkinen kasvu

Maskuliininen – feminiininen energia

Mitä muuttuisi, jos päättäisit tänään, että olosuhteiden ei tarvitse muuttua muuttuaksesi itse?

Tuntuisiko sinusta mukavammalta? Saisitko kiinni feminiinisen voimasi varkaat: huolehtimisen, ihmettelemisen ja odottamisen, ja antaisitko niiden enää koskaan hallita elämääsi uudestaan?

Tämä on sinun jumalallinen muistutuksesi, kutsusi omaan voimaasi, kehotuksesi avautua ja ymmärtää sisällä oleva voimasi. Sielussasi olevaa jumalallista kipinää ja valoa, josta voit loistaa, tarvitaan todella tässä maailmassa. Ei ole kuitenkaan mahdollista vaikuttaa, jos katsot edelleen itsesi ulkopuolelle ajatellen, että jollakin toisella on enemmän onnea tai ihmeitä puolellaan kuin sinulla.

Pyydän sinua miettimään, miltä sinusta tuntuisi löytää itsesi ja luoda elämäsi uudestaan feminiinisen jumalaisen voimasi kautta.

Tiedän, että juuri nyt on vaikeinta pitää värähtelyä yllä, koska meillä on niin paljon läpimurtoja tehtävänä. Mutta sinä teit sopimuksen tästä elämästä, synnyit tähän elämään ja tiesit, että tämä valtava muutos tulisi tapahtumaan.

Sinä valitsit tulla tänne juuri tänä aikana. Olet valmistautunut koko elämäsi — ja jopa menneiden elämien — ajan TÄHÄN, mitä juuri nyt tapahtuu.

Älä odota enää. Älä odota, että onni löytää sinut. On aika käyttää kykyjäsi luomiseen ja muuttumiseen — tämä on se, joka todella tuo voimasi takaisin passiivisesta tilasta.

Miten kohtuuttoman maskuliininen ajattelutapasi manifestoinnin suhteen onkaan aikaisemmin ollut, ja saanut sinut työskentelemään kovasti ja vähäisin tuloksin, unohda se. Anna feminiinisen kukoistaa sen sijaan.

Tulet oivaltamaan, että se tuo vähemmän stressiä, ahdistusta ja huolta

Rita no 291

Tagged ,