kristallit

Meripihka

Meripihka on kivettynyttä puun pihkaa ja se ei oikeasti ole mineraali. Kuitenkin meripihka on valon täyttämä luonnon lahja, joten se voidaan luokitella kuuluvaksi kristallien valtakuntaan.

Meripihka voi kirkastaa mielialaasi ja täyttää aistisi jumalaisella valolla. Se voi myös auttaa sinua yhdistymään menneisyyteesi ja auttaa sinua eheytymään menneisyyden haavoista.

Meripihka muistuttaa sinua myös, että jumalainen kuva ja saman kaltaisuus on ollut kanssasi aikojen alusta, silloin kun aineellisuus alkoi ja se on aina ollut kanssasi ja tulee aina olemaan kanssasi.

Jos jokin asia, tilanne tuntuu vetävän sinua aina vain alemmaksi ja alemmaksi, oivalla ettei sinun tarvitse enää käsitellä noita asioita, kun annat ne jumalaiselle voimalle.

Samalla, kun luet tätä kirjoitusta, pysähdy hetkesi ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi vastaanottaa apu, joka sinulle tarjoutuu juuri nyt.

Ongelmissa roikkuminen ei koskaan ratkaise niitä vaan se voi oikeasti hankaloittaa niitä entisestään. Luota siihen, että jumalainen voima tietää, kuinka ongelma ratkaistaan – sinun on vain sallittava sen tapahtua.

Rita no 291

Tagged , , ,