henkinen kasvu

Miksi tämä matka on tärkeää?

Miksi tämä matka maassa on tärkeää?

Voisitko sallia itsesi viettävän enemmän aikaa rakkauden tasolla?

Miksi? Koska rakkauden taso on tila, johon olet heräämässä. Tuo taso kantaa sinua rakastavilla käsivarsillaan. Tuo taso ilmaisee sinussa resonoivaa tilaa ja koodeja, jotka auttavat sinua muodostamaan kauniiden muutosten perustan.

Noilla tasoilla voi välillä olla hämmentävää, mutta sinä et ole vain ihminen, joka syntyy ja kuolee maassa. Sinä olet jotakin valtavan suurenmoista ennen luomatonta. Sinä olet kehollistettua rakkautta. Sinä löydät tukea tästä rakkauden yhteisöstä. Sinun värähtelysi selkeytyy ja voimistuu ja vahvistuu. Jokainen hetki, jonka vietät rakkauden tilassa selkeyttää ja vahvistaa sinua.

Tässä ei ole samankaltaisuutta heräämisprosessin kanssa, kuten ei tavassakaan, jota koit tullaksesi näille rakkauden tasoille. Voit kokea ajattomuuden tunnetta. Et muista onko maanantai, onko helmikuu. Huomaat, että lineaariset, loogiset asiat saavat sinut hämmentymään. Kerron tämän siksi, että et kuvittele, että olet kokemassa varhaista Alzheimeria.

Olet vain tullut sen reunoille, rajoille, mitä pidetään rakennettuna ja ikuisena ja kiveen hakattuna. Olet siirtymässä tietoisuuden rajoille, ajan raja – aluille, joilla unesi tuntuvat todellisimmilta, kadotat tunteja ja et muista, mitä olit tekemässä. Tämä ei ole hulluutta. Tämä on vain rajoille siirtymistä. Tämä on se liikkuva todellisuutesi tila, jossa muutos tapahtuu.

Sinun on tärkeää oivaltaa ja tuntea oman luomuksesi voima. Sinua tuetaan, koska sinut nähdään, sinua seurataan ja sinua kannatellaan Ikuisen itsen hartioilla. Sinua rakastetaan enemmän, kuin edes tiedätkään, koska kuinka se voisikaan olla toisin? Kun tunnet tätä rakkautta enemmän, oivallat ikuisen elämän olemassaolon sinussa.

Voit soittaa kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä minulle. Kuljen kanssasi koko matkan. Odotan soittoasi. 

Rita no 291

Tagged , , , ,