henkinen kasvu

Mitä odotat tulevaisuudelta?

Olet varmaan tehnyt suunnitelmia tulevaa varten. Mitä sinä odotat tulevaisuudelta? Millaisen elämän haluat luoda itsellesi? Millaisi haaveita ja unelmia sinulla on?

Pidä haaveesi ja unelmasi elossa ja kiitä kaikesta, mitä sinulla on juuri tällä hetkellä.

Minun käsitykseni tulevasta voi olla erilainen, mutta mieti sitä hetken aikaa – älä hylkää sitä heti hulluna ajatuksena.

Minulle tulevaisuus ei ole huomenna, ensi viikolla tai ensi vuonna, vaan kaikkki on jo täällä. Tulevaisuus on sitä, mitä ei vielä ole oivallettu. Kyse on joka hetki siitä, mitä valitsen. Siksi minulla ei ole tulevaisuuden suunnitelmia: etsijäaspektini ei enää etsi mitään. Nyt jaan sitä viisautta, jota olen kerännyt niille, jotka haluavat sitä kuulla.

On kiva tavata ihania ihmisiä kasvokkain ja puhelinlinjalla ollessani. Toivon, että yhä useampi ihminen tiedostaisi, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus nähdä laajempi näkökulma siitä todellisuudessa, jossa elää ja yhdistyä omaan itseensä, omaan sielukokemukseensa ja omaan elämäänsä.

Viestini on jokaiselle, joka tätä lukee: Sinä olet henki, kokonainen ja viaton – kaikki on jo anteeksiannettu, mutta miksi siis pidät vielä kiinni?

Rita no 291

Tagged