henkinen kasvu

Mitä on armo?

Mitä on armo?

Kuinka voin kokea armoa syvemmällä tasolla?

Kun aloitat joka aamu uuden päivän voit kokea armon työskentelevän kanssasi jokaisella hengityksellä jonka hengität, kuinka paljon runsautta ilma tuo sinulle hengitykselläsi. Keuhkosi – nuo ilosta kikattavat keuhkot – tuovat juuri riittävästi happea verellesi ja verisuonesi osaavat kuljettaa ne juuri niin kuin pitääkin. Tiedosta, että armo on työssä silloinkin.

Kun aurinko paistaa  tai lämmin kesäsade laskeutuu – kaikki tuo on armoa, joka työskentelee kanssasi joka hetki. Kaikki ystävien kanssa vietetty aika, nauru ja iloitseminen tai työssä helppouden kokeminen tai joskus haasteet näissä asioissa  – armohan se siellä taas on.

Illalla kun lasket pääsi lepoon päivän jälkeen ja koet yön hiljaisuutta – armohan se taas on paikalla. Olet kokenut armon tuomia ihmeitä. Jokainen tapahtuma sallii sinulle tilaisuuden löytää syvää rauhaa, voimaa ja luottamusta ja avaa sydäntäsi.

Oivallat myös ettei ole tarpeen enää taistella, kamppailla vaan sallia armon suloisen virtauksen olla elämässäsi. Aloita siis tämä päivä ja jokainen päivä olemalla armo.

Rita no 291

Tagged , , , ,