henkinen kasvu

Miten vaalit terveyttäsi ja hyvinvointiasi?

Tomi Kimura

Miten hoivaat itseäsi? Sallitko itsellesi lepotaukoja? Kuunteletko omaa kehoasi?

Minulle tietoinen hengitys, riittävä veden juonti ja pieni liikunta saavat energian liikkumaan kehossa. Sallin kaikkien energioiden palvella minua. Osaan rentoutua reikin ansiosta, en murehdi turhia, en vihastu, vaan olen oivaltanut, että jokainen toimii tavalla, jonka sillä hetkellä osaa ja siksi en loukkaannu toisen huonostakaan käytöksestä enkä ota mitään henkilökohtaisesti. Ei ole oikeastaan kyse minusta – olen vain myötätuntoinen toista kohtaan ja oivallan, että nuo eivät ole minun juttujani enkä mene mukaan mielen peliin.

Olen kiitollinen kaikesta elämässä, niistä vähemmän hyvistäkin tapahtumista. Rakastan, arvostan, kunnioitan, hyväksyn ja luotan itseeni juuri sellaisena kuin olen. Kun pidän huolta itsestäni, minun on helppo pitää huolta myös toisista. Kaikki lähtee minusta itsestäni.

Rita no 291

Tagged , ,