henkinen kasvu

Murehtiminen

Murehtiminen on jatkoa pelolle, joka asettaa sinut tilaan, jossa houkuttelet luoksesi juuri sitä, mitä pelkäät.

Jokainen meistä on varmaan ainakin jossain vaiheessa murehtinut jotakin. Joillakin on päivittäinen tapa murehtia jotakin ja olla niin sanottu krooninen murehtija. Murehtiminen voi olla hyvin pelottava ja kuluttava kokemus, joka lähtee kuvittelusta, että jotain pahaa saattaa tapahtua.

Luomme itse siis tuon tilan, että jotain paha tapahtuu ja on aika oivaltaa, että murehtiminen on fantasiaa ja itseluotu tarpeeton pelon tila. Murehtiminen saa aikaan tunteen, että elämä ei ole hallinnassa.

Saatat murehtia läheistesi turvallisuudesta, kun he ovat matkalla jonnekin. Et voi vaikuttaa heidän turvalliseen paluunsa millään tavalla, mutta murehdit asiaa niin kauan, kunnes he ovat saapuneet perille vahingoittumattomina.

Murehtiminen oikeastaan houkuttelee olemaan jollakin tapaa hyödyllinen ja tunteen, että kaikki on silloin hallinnassa. Murehtimalla et kuitenkaan saa aikaan positiivista tulosta ja se saa aikaan kehossa happamuutta.

Seuraavalla kerralla, kun murehdit, näe paras mahdollinen tulos – kaikki on hyvin. Voit nähdä heidät turvallisesti perillä oleviksi.

Murehtiminen on myös sitä, että salli tekemättömien asioiden häiritä oloasi ja parasta on silloin suorittaa nuo asiat. Kun huomaat, että sinulla on voimaa muuttaa nuo tilanteet ei enää ole tarvetta murehtia.

Rita no 291

Tagged , , ,