henkinen kasvu

Muuta viha valoksi

Muuta vihan energia valoksi.


Jokaisessa meissä on vihaa. Löydä kuitenkin terveellinen tapa purkaa tuo viha pois kehostasi. Tiedät, että maa on jalkojesi alla antaen tukeaan sinulle koko ajan. Voit fyysisesti kokea yhteyttä maahan koskettamalla sitä ja saatat huomata tuntevasi voimakkaan yhteyden.

Anna siis vihasi maan puhdistettavaksi. Voit kuvitella olevasi maadoittunut maan energioihin ja nähdä kuinka sähkövirran tapainen energia virtaa kauttasi maahan. Virtaus kulkee suoraan maan ytimeen ja muuttuu kielteisestä myönteiseksi, pimeydestä valoksi.

Äiti Maa muuntaa vihan rakastavasti valoksi eikä sinun tarvitse kantaa siitä syyllisyyttä. Kun aloitat, istu ja hengitä muutamia kertoja ja pyydä lupa saatko lähettää vihasi energian maahan ja näe kuinka viha kulkee selkärankaasi pitkin alas jalkoihisi ja sieltä maan ytimeen. Kiitä sitten maata rakastavasta tuestaan.

Saatat myös oivaltaa tällä tavalla, että kaikki on energiaa ja sitä voi käyttää positiivisesti ja kielteisesti. Maa voi auttaa sinua tasapainottamaan väärin sijoitettua energiaa oikeaan tarkoitukseen.

Kun teet tämän kiitollisella mielellä, tiedät että et käytä väärin maan energiaa omiin itsekkäisiin tarkoituksiisi. Olet luonut yhteyden maahan, joka on kotimaasi ja kiitollisuudella hoivaat maata, joka aina on tukemassa sinua matkallasi.

Rita no 291

Tagged , , , , , , ,