henkinen kasvu

Pidätkö shoppailusta?

Pidätkö shoppailusta?

Nykyisin kulttuurimme suosii kulutusta. Olipa kyse ruoasta tai tavaroista, joita ei oikeastaan tarvitse, on käyttävä rahaa, jota ei oikeastaan edes ole käytettävissä. Ostaminen tuo onnellisuutta, ilman tätä et voi elää… Osta, osta ja osta…

Tutkiessasi asiaa lähemmin saatat huomata, että noiden asioiden tuoma ilo haihtuu kuitenkin hyvin nopeastasi ja haluat esimerkiksi syödä kohta uudelleen, vaikka olet jo kylläinen. Täytätkö tyhjiötä sisälläsi ja oletko oikeasti enää yhteydessä omaan todelliseen itseesi?

Oletko kyllästynyt ja haet jotain, joka täyttäisi tyhjyyden tunnetta sisälläsi? Et ole enää yhteydessä itseesi. Kun yhdistyt omaan itseesi jälleen, oma intuitiosi voi selkeämmin ohjata sinua löytämään sellaista toimintaa, joka innostaa ja inspiroi sinua paremmin.

Mikä sinua inspiroi kertoo jo suunnasta, joka ehkä on sinulle sopiva suunta edetä. Ehkä löydät uudelleen mielikuvituksesi, jonka täyttämistä olet koettanut tehdä ylenpalttisella syömisisellä ja shoppailulla. Palaat yhteyteen oman todellisen itsesi kanssa.

Rita no 291

Tagged , , , ,