henkinen kasvu

Puolustus mekanismi

Puolustus mekanismi

Onko sinulle tapana pelastaa toisia, suunnata huomio toisiin kokonaan pois itsestäsi? Heittäydytkö projektiin tai pelastat toisia heiltä itseltään ja tämä voikin olla tehokas tapa vältellä omin asioita ja ongelmia

Sitten kun ihmiset ovat saaneet apua sinun toimintasi kautta, saat lisäksi bonuksen ja tunnet itsesi sankarilliseksi auttajaksi. Mutta vaikka puolustus mekanismisi pitää sinut erossa niistä asioista, joita pelkäät, ne voivat auttaa sinua pitämään yllä sitä mikä on hyvää sinussa.

Kun olet rehellinen itsellesi sen suhteen, mitä oikeasti haluat, silloin voit yhdistyä toivomaasi luovaan hengen voimaan, joka sinussa on. Kun tiedät olevasi yhteydessä omaan energiaasi, tuo tieto sallii sinun päästää irti kaikista puolustus mekanismeistasi.

Luottaen siihen, että tiedät olevasi juuri siellä, missä sinun tuleekin olla ja että haasteet tuovat sinulle kasvun ja kokemusten lahjoja, oivallat uusia asioita.

Kun lasket kätesi alas puolustus asemasta, olet vapaa käyttämään käsiäsi, mieltäsi, sydäntäsi ja henkeäsi muovaamaan ja muotoilemaan yltäkylläisyyden energiaa luodaksesi ja elääksesi sellaista elämää, jota haluat elää.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,