henkinen kasvu

Raha

Raha

Jo lapsena opitaan asioita vauraudesta ja luodaan kuva rahan saavan aikaan ahneutta, itsekkyyttä ja epäeettistä käyttäytymistä. Kaikki tuo tulee kuitenkin ihmisen sydämessä olevasta kateudesta – raha ei ole syyllinen, mutta siihen heijastetaan kaikki nuo ajatukset.

Kuka voi täysin tietää ja tuntea vauraan ihmisen toimintaa ja ajatusmaailmaa? Vauraus vain kertoo, että tuo ihminen osaa nauttia vaurauden tuomasta siunauksesta. Ennen kuin osoitat syyttävällä sormella vauraudesta nauttivaa ihmistä, tiedosta, että et voi millään tunnistaa kaikkia elementtejä, joita asiaan liittyy. Kuinka monia tunteja päivässä hän on työskennellyt, kuinka paljon hän lahjoittaa hyväntekeväisyyteen nimettömästä?

Voit parantaa omaa suhdettasi rahaan ja päästää irti sekä vauraudesta että köyhyydestä kun olemme tekemisissä toisten kanssa ja keskittyä ihmiseen, joka sillä hetkellä on edessämme.

Kun tutkit omaa suhdettasi rahaan ja vaurauteen saatat huomata, että yhdistät rahan onnellisuuteen, valtaan, turvallisuuteen, itsenäisyyteen. Raha ei kuitenkaan ole mitään noista asioista. Hyväksymällä, että joku on rikas ja toinen ei, mutta se ei määrittele sinua tai ketään ihmisenä minkälainen hän on.

Jokaisella on kyky luoda elämästään runsauden täyteistä ja kaunista viisauden tuomaa oivallusta. Kuvan kalasymboli edustaa vaurautta ja runsautta.

Rita no 291

Tagged , , ,