henkinen kasvu

Rakkaus

ASKEL 5: Anna rakkauden ohjata sinua

Luodessamme unelmiamme ja visioitamme pelosta käsin ne saattavat näyttää suurilta ja mahtavilta, mutta vastustamme niiden ilmentymistä todellisuuteen. Tiedät niiden olevan pelosta luotuja et pelkästään vastustuksesta, vaan myös niitä kohtaan tuntemasi etäisen energian vuoksi. Tunnet “epätoivoa” sen sijaan että olisit luottavainen ja odottaisit innoissasi niiden toteutumista!

Olet laittanut manifestoinnin aikaan – tulevaisuuteen, ja silloin ne ovat aina tuolla tulevaisuudessa. Kun luotat siihen, että kaikki vauraus, ihmissuhteet, terveys – kaikki mitä kaipaat – on jo sinulla. Silloin et epäile toiveittesi täyttymistä juuri sinulle silloin kun niitä tarvitset.

Kun annat rakkauden ohjata sinua unelmointi prosessissa, täytät energia kenttäsi korkea värähteisellä kristallisella taajuudella, joka puhdistaa epäilysten siemenet pois! Tämä auttaa sinua olemaan kärsivällinen sallien unelmiesi toteutumisen. Kun olet oivaltanut tämän, silloin manifestoimasi asiat tapahtuvat itse asiassa paljon nopeammin!

Kaunis jumalainen olento, joka sinä olet, ota tänään hetki ja vietä aikaa ja pohdi näitä kysymyksiä, lue näitä viittä askelta ja hyödynnä oikeasti tätä viisautta.

Rita no 291

Tagged