Rita

Tässä blogissa on kristallin kirkasta, selkeää energiaa, jota välitän tekstieni avulla. Käytän apunani intuitiota ja selkeää tietoisuutta.

Olen tehnyt luovaa työskentelyä oikeastaan koko ikäni. Luovuus on aina ollut suurin ilon tuottaja elämässäni. Rakastan uuden luomista, maalaamista, musiikkia ja kirjoittamista. Luovuus on minulle sitä, kuinka ilmaisee itseään selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla, käyttipä siihen sanoja, kehonsa eleitä ja ilmeitä sanallisesti tai sanattomasti. Luovuus on myös iloa.

Olen työskennellyt nahan parissa kymmeniä vuosia, luoden kukallisia laukkuja ja vaatteita nahasta. Jossain vaiheessa jätin ulkoisen nahan käsittelyn ja siirryin työskentelemään nahan sisällä, tutustumaan ihmiseen, joka on, kuin nahkapukuun käärittyä kuunpölyä, lukemattomat säihkyvät tähdet silmissään.

Olen pohtija luonteeltani ja ihmisenä oleminen ja olemus on aina houkutellut minua. Olen reiki opettajana oivaltanut, mitä elämässä tapahtuu ja kuinka oma asenne tapahtumiin auttaa ylittämään

vaikeitakin haasteita. Oikeastaan kurssilaiset ovat omalla panoksellaan vaikuttaneet tuohon oivaltamisen.

Ihminen taistelee, tekee kovaa työtä, yrittää osoittaa olevansa arvokas, taistelee ja jahtaa illuusiosta, haluaa, pyrkii… kunnes lopulta huomaa, että voi antaa miekan toisille: “Tässä, tee sinä tätä, minulle riittää.”

Sallitko minun osoittaa, että haaskaat aikaasi sisäisiin taisteluihin – et voita – haaskaat vain aikaasi.