henkinen kasvu

Safiiri

Ota rauhallisesti

Safiiri viestii sinulle seuraavaa:

“Terveytesi, onnellisuutesi ja runsautesi vaatii lempeää lähestymistä elämän ja työn suhteen.” 

Tämän kivi kertoo sinulle, koska olet työntänyt itsesi ohi rajoitusten, ryntäillyt ohi määräaikojen ja murehtinut muista ihmisiä. Olet myös saattanut liioitella sitä seurustelussa tai yöelämän juhlinnassa. Nyt on aika levätä ja hyvä puhdistuminen (pysyvä pidättäytyminen, raittius) voi auttaa sinua palauttamaan energiatasosi ja terveytesi. 

Tämä on myös muistutus pysyä nykyhetkessä ja käydä käsiksi projekteihin yksi kerrallaan välttääksesi ylirasittumista. Ehkä olet liiallisesti keskittynyt tulevaan, odottanut parempia aikoja tai murehtinut sitä, mikä on edessäpäin. Tai menneet tapahtumat ovat kuluttaneet sinua. Sinua ohjataan nyt keskittymään tässä ja nyt niin, että voit nauttia elämästäsi vaikka nykyiset tilanteesi eivät olisikaan ihanteellisia. 

Lisäksi tämä voi olla merkki vetäytyä rasittavasta työstä tai luopua harrastuksesta, josta olet kasvanut pois, jos se asettaa fyysisen tai mentaalisen terveyden vaaraan.  Ota rauhallisesti ja lähesty elämääsi lempeästi. 

Tämä jalokivi kuuluu samaan perheeseen kuin rubiini. Yleensä loistavan sinisenä väriltään safiiria voi olla muissakin väreissä, (paitsi punaisen, joka on varattu rubiinille) Safiirit ovat ihanina kiviä meditoitaessa, koska ne rauhoittavat ja hiljentävät ajatuksiasi.

 Rita no 291

Tagged , , ,