henkinen kasvu

Salli itsesi ottaa vastaan

Salli itsesi ottaa vastaan.


Antaa ja ottaa vastaan ovat osa samaa sykliä ja molemmissa tapauksissa annat ja vastaanotat.

Voit helposti menettää tasapainon tämän suhteen, jos jollain tavoin koetat kontrolloida tätä. Sinusta voi olla helppoa antaa, mutta et koe olevasi vastaanottamisen arvoinen.

Tarvitset uudenlaisen näkökulman asiasta. Sinulle tarjoutuu tilaisuus nähdä asia toisen silmin, et ota vastaan vain kiitollisuutta toiselta. Se, että pystyt antamaan helposti ei suinkaan vähennä sen arvoa. Kun otat vastaan samalla tavalla, kun annat, pidät omalta osaltasi auki runsauden kanavaa itsellesi ja toisille.

Saattaa olla, että taistelet sen kanssa, kuinka vastaat vaikkapa kalliin lahjan saamiseen. Onko sinulla tunne, että sinun on tarjottava illallinen lahjan antajalle? Tämänlainen toiminta on kuitenkin velvollisuudesta nousevaa ja antajan energia vaihtuukin sellaiseksi, joka on kuluttavaa.

Jos tuo kuulosti tutulta voit seuraavalla kerralla avoimin mielin ottaa vastaan lahjan ja yksinkertaisesti kiittää siitä iloisella mielellä. Toisen antaman lahjan hyväksyminen on jo itsessään lahja. Se, että huomioit saamasi lahjan kiitollisella mielellä, yhdistää heidän ja oman energiasi antamisen ja vastanottamisen sykliin.

Ota siis vastaan lahja, jonka saat kiitollisin mielin ja koe sen olevan vaikka lahja maailmankaikkeudelta.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen kanssasi matkan.

Odotan soittoasi.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,