henkinen kasvu

Sanat

2. SANA: YRITÄN

Oletko huomannut itsesi yrittämässä laihduttamista, yrittämässä manifestoida unelmiasi tai yrittämässä tavata sielunkumppaniasi? Jos olisit jo täysin vakuuttunut onnistumisestasi, silloin sanoisit “aion tehdä sen” etkä “yritän” tehdä sen!

Eikö totta?

Olet saattanut kuulla kuuluisan Yodan lainauksen Tähtien sodassa: “Tee tai älä tee, yrittämistä ei ole”. Haluan selittää tätä hieman laajemmin.

Kun sanot, että ‘yrität’ tehdä jotakin, luovutat jo ollessasi tekemässä sitä. Et usko, että se todella onnistuu. Aivan kuin haluaisit antaa enemmän tilaa epäonnistumiselle kuin onnistumiselle. Tällä tavoin epäonnistuessasi voit väistämättä sanoa: “Hei, ainakin yritin!”

Olisikohan hyvä myös yrittäjien ottaa kokonaan uusi sana käyttöön ammatistaan – yrittäjä yrittää koko ajan, mutta … ehkä itsensä työllistäjä olisi sopivampi.

Sana ‘yrittää’ ei vain ole kovin voimallinen sana!

Omistaudu sille, mitä teet, mitä kutsut elämääsi ja mitä luot. Omista kaikki se, mitä teet ja ole se. Ole runsaus, ole yltäkylläisyys, ole ilo, ole kiitollisuus juuri nyt – älä odota niiden tulevan, vaan oivalla olet sitä, mitä olet.

Ole läsnä siinä, mitä teet ja mitä olet!

Rita no 291

Tagged