henkinen kasvu

Sanat ovat energiaa

Voisitko ajatella, että jokainen sana, jonka lausut, sisältää täysin oman elämänsä? Jokainen sana, jonka lausut tai kirjoitat omaa värähtelyn, joka luo aaltoja samalla tavalla kuin musiikki luo ääniaaltoja. Kaikki sanat, joita lausut tai kirjoitat, muodostavat sanojen yhteisön muiden sanojen kanssa ja niiden värähtely muuttaa ympärilläsi olevaa energiaa.

Kun oivaltaa sanojen sisältämän voiman, kykenee luomaan kaunista sanojen aikaan saamaa musiikkia maailmaan. Kun tiedostat sanojen voiman voit välttyä luomasta meluisia häiriötekijöitä. Kuuntele siis, miten puhut ja mitä sanoja käytät.

Joku on oivaltanut tämän heti, kun taas toiselta vie aikaa ymmärtää asia. Monet päästävät suustaan ihan mitä tahansa, ajattelematta mitä sanoja käyttävät ilmaistakseen tunteitaan. Kun tiedostaa sanojen vaikutuksen energia tasolla, ehkä miettii tarkemmin, mitä suustaan päästää ilmoille.

Ihan huvin vuoksi, tee luettelo suosikki sanoistasi ja tunnustele, millainen energia niissä on. Miltä niiden lausuminen tuntuu kehossa ja ympärillä olevassa ilmassa. Ajattele, että kieli on ilmaisun väline, soitin, jota käytät ilmaisemaan itseäsi. Samalla tavalla, kuin harjoittelet jonkin soittimen hallitsemista, harjoittelet ilmaisuasi.

Enemmän ja enemmän alat luomaan kauniita viestejä, enemmän myönteistä energiaa sisältävää ilmaisua, kun puhut ja kirjoitat. Alat tietoisemmin soittamaan kielellistä instrumenttiasi ja vaikutus sädehtii ja loistaa ympärillesi.

Rita no 291

Tagged , , , , ,