henkinen kasvu

Sanat

On joitakin sanoja, sanontoja, joita on hyvä poistaa sanavarastostaan. Tunnustella niitä, miltä ne tuntuvat ja oivaltaa, kuinka itse laitata esteitä itsellesi.

  1. SANONTA ; EN VOI

Jos tunnet kiusausta sanoa, että et voi tehdä jotakin, niin silloin tulet aina löytämään todisteen siitä, että se on totta! Se saattaa alkaa tuntua hyvin todelliselta. Sanonta luo sinun todellisuutesi, jossa elät.

Saatat ajatella, että et voi ostaa sitä mitä haluat, koska sinulla ei ole rahaa juuri nyt. Saatat tuntea, että et ole tarpeeksi hyvä tuomaan tarkoituksesi elämään. Saatat ajatella, että et voi syödä romanttista illallista, koska et ole parisuhteessa juuri nyt.

Kun ajattelet tai sanot, että et voi tehdä jotakin, se laukaisee joukon tekosyitä tukemaan ilmaisuasi siitä, ettet voi.

En voi -todellisuus on täynnä illuusioita, joissa kaikki näyttää mahdottomalta. Uskon kuitenkin syvästi, että mikään ei ole mahdotonta, kun pääsemme pois puutteesta ja alhaisesta itsetunnosta.

Meidän on hyvä omaksua toisenlainen tapa puhuessamme asioista, jotka ensin tuntuvat tai näyttävät mahdottomilta.

Mitä jos kysyisitkin itseltäsi: “Miten voin tehdä sen?”

Sen sijaan, että sanoisit “En voi tehdä jotakin”, kysytkin itseltäsi “Miten voin tehdä sen?” ja avaudut välittömästi mahdollisuuksille, tilaisuuksille ja tavoille manifestoida sellaista, mikä näyttää olevan ulottumattomissasi.

Rita no 291

Tagged