henkinen kasvu

Sateenkaaret ovat visioita

Sateenkaaret ovat visioita, unelmia, kaunis näky.

Sateenkaaren päässä on toisenlainen maailma, jos sallit sen niin olevan. Olen aina ollut unelmoija ja tiedostanut asioita erillä tavalla kuin tuttavapiirini. Minulle sateenkaaret ovat aina olleet valtava inspiraation lähde.

Inspiraatio tulee latinan sanasta spritu, joka tarkoittaa “hengittää.” Kun olet insipiroitunut olet yhteydessä “jumalaiseen hengitykseen.”

Tämän hetken kysymys:

Koska on kyse levosta ja koska on kyse pakkomielteestä? Koska on kyse itsensä hoivaamisesta ja koska on kyse itsensä laiminlyönnistä? Oman elämän luojana asetat itsesi monestamelkein kuin terävän partaveitsen reunalle, työnnät itseäsi eteenpäin ja suojelet sinussa olevia valtavia mahdollisuuksia, jotta voit työskennellä paremmin huomenna. Aina vain huomenna, mutta ei tänään. Et salli itsesi nauttia elämästä tässä ja nyt olevista tilaisuuksista vaan työnnät ne kauemmaksi – sitten kun …

Monet ihmiset eivät ole pitkiin aikoihin luoneet elämäänsä uutta – ei niin paljon kuin haluaisivat tai kuten aikaisemmin tekivät ja syy tähän lienee täysin selkeä – epidemia, joka vain viipyy täällä.

Kuitenkin, mitä jos sallisit itsesi luoda jotain uutta – enkä tarkoita taiteen tekemistä, vaan aloita vaikka enemmän ulkona luonnossa oleminen ja liikkuminen – miltä se tuntuisi? Hengittää ja yhdistyä kaikkialliseen voimaan.

Rita no 291

Tagged , ,