henkinen kasvu

Selkeytä oma aikomuksesi

Selkeytä oma aikomuksesi

Elämässä tulee hetki, jolloin on valmis kokemaan muutoksen, muuttamaan ongelman, joka on vaivannut kauan aikaa. Ehkä olet kokenut olevasi jumissa kotona, ihmissuhteessa, työssä tai jopa kaupunki, jossa asut, on alkanut tuntua painostavalta. Olet ollut kykenemätön muutamaan olosuhteita, vaikka kuinka haluaisit tehdä niin.

Sinua voi auttaa selkeän aikomuksen ilmaiseminen, että olet valmis muuttumaan. Voit ajatella puhuvasi kuin parhaalle ystävällesi, jonka apua tarvitset siirtyäksesi seuraavalla tasolle elämässäsi. Aikomuksesi ilmaiseminen selkeästi ja päättäväisesti on voimakas julistus:

 “NYT RIITTÄÄ! EI ENÄÄ TÄTÄ SAMAA!”  

Tämä julistus aloittaa energioiden uudelleen linjautumisen ja energiat palvelevat sinua. Ole siis selkeä. Mitä oikein haluat elämääsi. Muista olla avoin monille erilaisille tavoille, joilla elämässäsi muutosta tapahtuu. Havainnoi myös mahdollisuuksia, joita sinulle tarjoutuu uudella tavalla ja toimi. Seuraa merkkejä ja aina ota vastuuta omasta toiminnasta.

Ole kärsivällinen, jos asiat eivät tapahdu nopeasti. Voi viedä jonkun aikaa, että jumittunut energia pääsee virtaamaan pois tieltä ja uusi virtaus saapuu. Kommunikoi siis selkeästi ja ole avoin vastaanottamaan taikaa, joka tuo muutosta elämääsi

Rita no 291

Tagged , , , ,