henkinen kasvu

Selvänäkijät, ennustajat, tarot ennustus.

Yleensä kutsutaan selvänäköistä henkilöä psyykikko, näkijä, tietäjä ja sellaiseksi, jolla on toinen näkö. Tämä on yhteydessä kolmas silmä keskuksen toimintaan.

Selvänäköisyys voi ilmetä monilla eri tavoilla, tulevaisuuden katsomisella, menneitten elämien katsomisena ja tuomalla todisteita muiden tasojen olemassaolosta näkemällä hienovaraisia energioita, kuten auraa, enkeleitä, ajatus muotoja, valo olentoja ja luonnonhenkiä jne.

Tämä näkeminen tapahtuu ohjauksen saamisesta kuvien muodossa ja mielikuvituksen avulla, jotka voivat olla kirjaimellisia tai metaforallisia tarkoitukseltaan. Selvänäköisyys voi ilmetä spontaanisti kuten äkillinen visio tai ennakko aavistuksena, vaikka sitä voi kehittää ja työstää tietoisesti erilaisin harjoituksin.

Selvänäköinen aistiminen auttaa sinua näkemään tämän todellisuuden illusion luonteen läpi tuolle puolelle, jossa voi kokea toisia olemassaolon tasoja ja hienovaraisia energioita ja näkemään tämän muodon maailman tuolle puolelle. Voit kehittää selvänäkökykyäsi Sielusi ohjauksessa ja voit saada kuvia, joiden viesti voi sisältää 1000 sanaa.

Kuvien tai mielikuvien sarjan merkitystä voi avata mielikuvituksensa avulla. Mielikuvitus on tehokas työväline, kun keskustelet Sielusi kanssa ja ilmaiset toiveesi sen avulla.

Kaikilla on selvänäköisyyden kyvyt. Joillakin ne ovat aktiivisia ja läsnä heti syntymässä, kun taas joku on sulkenut kyvyn tai epäonnistunut hoivaamaan sitä lapsuuden traumojen vuoksi.

Monet rajoittavat uskomukset, tietoisuuden puute todellisuuden luonteesta tai ehkä vanhempasi moittivat sinua, epäilivät sinua, kun kerroit selvänäköisistä kokemuksistasi ja niin suljit kykysi, koska epäilit tekeväsi jotain väärin, jos olet selvänäköinen ja kokemuksesi ovat vääriä.

Voit kuitenkin aina aloittaa harjoittelun ja luottaa itseesi enemmän.

Rita no 291.

Tagged , , , , ,