henkinen kasvu

Seuraavan askeleen ottaminen

 Kuinka osaan valita suunnan, johon etenen?

Sanotaan, että kun olet halukas ja peloton, seuraavan askeleen ottamisesta tulee selkeämpää. Elämässä on monia polkuja, joita voit käyttää etenemiseesi. Joillekin tuo suunnan valitseminen on helppoa, kun taas moni kokee vaikeaksi, miten ja minne edetä.

Päätä, että seuraava askeleesi vie sinut juuri sinne, minne sinun on tarkoituskin mennä. Olet aina tilanteissa, joissa sinun on tarkoituskin olla ja oivaltaa jotain. Et siis ole koskaan väärässä paikassa.

Jos etsit tapaa tyydyttää sieluasi, on tarpeen suorittaa sisäistä keskustelua itsesi kanssa. Sisäinen äänesi saattaa kertoa, että on tarve muutokselle ja on tärkeää luottaa itseesi, koska vain sinä tiedät, mikä sinulle on parhaaksi. Kasvusi tapahtuu, kun sallit itsesi laajeta niiden rajoitusten tuolle puolelle, joita elämässäsi on tällä hetkellä.

Ehkä tarkastelet elämäsi kokemuksia, valintoja, joita olet tehnyt ja unelmia, joita olet uneksinut ja saat niistä ideoita, miten etenet ja myös, miten et enää halua edetä. Käytä myös luovuutta ja unelmoi suuremmin kuin aikaisemmin.

Luo rauhallisuutta ja tyyneyttä sinulle parhaiten sopivilla tavoilla; kirjoittamalla, meditoimalla, jokin kurssi saattaa kiinnostaa tai luova toiminta ehkä on sinun tapasi. Mene vaikka kävelylle ja ajattele ottavasi juuri se askel, joka vie sinut eteenpäin.

Kun olet halukas hiljentymään ja kuuntelemaan itseäsi ilman pelkoa kaikesta tulee selkeämpää, koska parhain ystäväsi on piilossa noiden pelkojesi takana, joten ota askel kerrallaan ja huomaat, että seuraava askel on aina juuri sinulle oikea.

Rita no 291

Tagged , , , , ,