henkinen kasvu

Sisäinen ääni – jatkoa …

Katso ja tunne, missä olet juuri nyt ja vertaa sitä visioon, joka sinulla on unelmaelämästäsi – Mikä on turvallinen tapa sinulle siirtyä ilman, että turhaannut? Uskallatko investoida itseesi, tehdä tarvittavia muutoksia, jotta saat elämän etenemään kohti sielun tapaa kokea elämää?

Kun synnyit tähän maailmaan, sinua ei jätetty yksin, vaan vanhempasi olivat tukenasi ja kasvattivat sinua. Vanhemmat näyttivät sinulle tietä, hoivaten ja opastaen sinua. Sinä et koskaan ole yksin, vaikka monia kertoja olet voinut tuntea olevasi täysin yksin.

Kun sinulla on joku, joka pitää sinua kädestä kiinni ja auttaa sinua matkalla – se on korvaamatonta. Oikea henkilö pitää sinut korkeammalla tietoisuuden tasolla, jotta voit saavuttaa korkeimmat potentiaalisi, loistavia mahdollisuuksia, luottaa itseesi ja sallia itsellesi toiminta suunnitelman, joka vie sinut sinne, minne sinä haluat edetä. Tämä henkilö voi kannustaa sinua ja epäilyksen hetkellä tukea ja valaa sinuun uskoa ja luottamusta omaan itseesi.

Toivoisin, että minä voisin olla tuollainen henkilö sinulle. Näyttää sinulle askelia kokonaan uuteen elämään, jossa sinun toiveesi manifestoituvat sinun toivomallasi tavalla. Voit laajentaa omaa visiotasi siitä, miksi olet täällä maan päällä juuri tänä aikana ja kuinka voit todella omalla olemuksellasi vaikuttaa maailmaan.

Rita no 291

Tagged ,