henkinen kasvu

Sisäinen ääni – jatkoa…

Käytä kaikkia aistejasi ja aisti, kuinka päiväsi tulevat muuttumaan, kuinka suhteesi paranevat ja miltä tuntuu, kun sallit valosi loistaa. Unelmoi suuria, älä tyydy vähempään.

Kun elät uudessa todellisuudessa et koe mustasukkaisuutta, et halua kilpailla kenenkään kanssa, et halua kadehtia ketään. Nuo ovat vanhoja toiminta malleja ja ne eivät enää ole tarpeen.

Uudessa todellisuudessa kilpailun sijaan muut toimivat inspiraationa ja näyttävät sinulle, mikä on mahdollista! Älä siis paheksu heitä, jotka näyttävät sinulle, mikä kaikki on mahdollista. He ovat lahja ja sinun omien kykyjesi malli. Salli siis itsellesi inspiroituminen, inspiraatio! Tunne se! Näe se! Ja myös aisti ja maista sitä!

Tee visioistasi kristallin kirkasta. Visiosi ja intohimosi ovat polttoaineesi luodaksesi unemaelämästäsi suurenmoista.

Kudo krstallinen turvaverkko.

Riskien välttämisellä ja itselle kauniin turvallisuuden luomisella on eroa! Riskien välttäminen on itsesi vähättelemista, itsesi pidättelemistä ja pidättäytymistä vanhoissa tavoissa tehdä asioita. Itsellesi kauniin kristallisen turvallisuuden luominen tarkoittaa siirtymistä nykyisestä tilanteesta kestävällä ja terveellisellä tavalla kokonaan uuteen tapaan toimia ja olla.

Jatkoa myöhemmin…

Rita no 291

Tagged ,