henkinen kasvu

Sisäinen ääni

Kun alat kuulla omaa sisäistä ääntäsi, se voi helposti sekoittua pelon ääneen. Intuitiivinen tunteesi saattaa kehottaa sinua kulkemaan eri reittiä työhön, mutta et kuuntele tunnetta vaan jatkat samaa reittiä, kuin aina ennenkin. Työnnät pois tuon tunteen ja järjen vastaisen aajtuksen, että saattaisit joutua auto- onnettomuuteen – sitten huomaatkin edessäsi olevan tietyömaan ja sinulta vie 10 minuuttia kauemmin kun joudut ajamaan kiertotietä.

Kuuntelutaitosi hiominen voi vaatia jonkin aikaa, mutta autan sinua hieman. Mikäli kuulet äänen sisälläsi sanovan: “Vältä riskejä”

“Ei ole mitenkään mahdollista, että sellainen menestys tapahtuisi sinulle”

“Rauhoitu ja ole tyytyväinen siihen, mitä sinulla on nyt”

“Hei nämä jutut on tarkoitettu vain henkisemmille ihmisille, ei sinulle”

Voit olla varma, että sielusi, oma jumalinen ohjauksesi ei puhu näin.

Et ole syntynyt keskinkertaiseen elämään, jossa seuraat sokeasti tietä, jonka muut ovat sinulle tehneet. Et ole täällä planeetalla seuraamassa perinteisiä neuvoja etkä tekemään muiden sanomia asioita, mitä sinun “pitäisi” tehdä.

Et ole, koska luet tätä kirjoitusta. Miten elämäsi muuttuisi, jos eläisit tästä totuudesta käsin? Kuvittele, kuinka pelkosi ja epävarmuutesi sulavat pois. Tunne oma rohkeutesi ja kuuntele oman sielusi opastusta.

Olet Valo-olento – mahtavaa Valoa täynnä oleva olento – salli valosi loistaa.

Jatkan aiheesta lisää seuraavassa kirjoituksessani…

Rita no 291

Tagged ,