henkinen kasvu

Sisäinen selkeys

Sisäinen selkeys.


Tarvitset sisäistä selkeyttä, kun maailmassa on kaaosta ja voit saavuttaa rauhan ja seilata tyyneyden aalloilla levottomuuden meressä purjehtiessasi.

 
On hyvin helppo kadottaa sisäinen tyyneytensä, kun maailmassa tuntuu olevan vain kaaosta. Kun olet sellaisen ihmisen seurassa, joka omaa tallaisen tyyneyden, huomaat itsekin rauhoittuvasi. Opit noilta ihmisiltä juuri tuota rauhallisuutta, kuinka itsekin voit olla tyyni, vaikka maailma tuntuu olevan yhtä hullun myllyä. Usein juuri myrskyjen keskellä voit oivaltaa kuinka saavuttaa tyyneys ja löytää tuo valoisuus itsestäsi.


Jos sallit itsesi ajautua epätasapainoon jokaisesta häiriötekijästä, joita kohtaat, saatat liikaa luottaa omiin emootioihisi. Ajatuksesi voivat myös olla hyvin epäluotettavia noina aikoina mielen loputtomasta “pölinästä” johtuen ja saatat jäädä niihin kiinni hämmentävällä tavalla. Jos löydät sydämessäsi olevan hiljaisuuden, tilanne kuin tilanne ratkeaa.

 
Ehkä sinua auttaa tieto, ettei sinun ole tarpeen ymmärtää, mistä kaikki johtuu, ja mitä tapahtuu tällä hetkellä. Ei ole edes tarvetta ennustaa tulevaa. Haluat vain löytää sisäisen rauhasi ja olla kaiken tapahtuvan kanssa rauhallisessa yhteydessä.


Sisäisen selkeyden kehittäminen meditoimalla, kirjoittamalla tai lukemalla sinua innostavia sanoja, voivat olla tapoja, joilla voit palata sisäiseen selkeyteen, joka vain odottaa sitä, että sinä oivallat olevasi selkeys, jos niin valitset.

Rita no 291

Tagged , , , ,