henkinen kasvu

Sisäinen soturi

Sisäinen soturisi on se voiman ja jaksamisen lähde, josta voit vetää silloin, kun vahvuutta on tarpeen. Kun työskentelet sisäisen soturisi kanssa, se tuo sinulle selkeyttä, keskittymiskykyä, päättäväisyyttä, rohkeutta ja loputonta vahvuutta koko elämäsi ajaksi.

Soturi näkee kaikki esteet tiellä lopultakin mahdollisuuksina, eikä pelkää kokemuksia, joita tiellään kohtaa. Soturi oivaltaa, että hänessä on riittävästi tilaa pehmeydelle ja armeliaisuudelle ja hänen halunsa seisoa omien periaatteidensa takana, voivat auttaa sinua suuresti toimimaan yhdessä oman olemassaolosi kanssa.

Kun tutustut tähän sisäiseen olemukseesi, huomaat omaavasi monia kykyjä, jotka saavat sinut kohtaamaan elämän haasteet horjumatta. Omaat vahvuutta ja voimaa ilman, että joudut uhraamaan pehmeyttä ja lempeyttä, koska vahvuus ja lempeys ovat molemmat osa sinua.

Tasapaino on avain, joka avaa ovet rauhalliseen yhteystyöhön. Kun soturihenki on hallitsematon, se on liiallisen kontrolloiva ja sitä tulee hallita viisaudella ja kohtuullisuudella. Sisäinen soturi on heti valmis reagoimaan ristiriitatilanteisiin, kaaokseen ja hämmentäviin tilanteisiin ja ehkä unohtaa hyväntahtoisuuden ja reiluuden.

Meidän ei ole tarkoitus ajaa omia periaatteitamme läpi toisten kustannuksella. Soturia voi hoivata mahdollisuuksien tuomalla energialla ja kanavoida tuo voima myönteisyyteen ja rakentavaan toimintaan.

Soturin ei ole enää tarvetta taistella. Taistelu on ohi, jos niin valitset ja käytät soturi henkeäsi viisaasti.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,