henkinen kasvu

Sitriini

Ihan turhaa murehtimista. Olet murehtinut ihan turhaan asioita.

Krooninen murehtiminen voi olla uuvuttavaa ja heikentää fyysisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti terveyttäsi. Murehtiminen voi luoda ja houkutella itsensä toteuttavia ennusteita. Se voi ohjata sinua harhaan ja häiritä omia periaatteita. Se voi myös saada aikaan, että alat epäillä kykyjäsi toteuttaa elämän tarkoitusta.

Kaikki murehtiminen johtuu vain tulevaisuuden pelosta ja kun huomio on kiinnittynyt vain mitä tulevaisuudessa tapahtuu sinun on vaikeaa elää ja olla tässä hetkessä, joka on käsillä juuri nyt.

Sinua ohjataan huomioimaan tämä hetki, sitä kuinka kehossa tuntuu juuri nyt. Mitä keho tuntee nyt.

Tunne miltä jalkasi tuntuvat nyt. Heiluttele varpaita. Sitten huomio lihakset ja hengitä päästääksesi jännittyneisyydestä irti. Huomio sydämenlyönnit ja hengityksen tahti ja aseta aikomus niiden rentoutua. Huomioi ajatuksesi ja tunne tunteet.

Keskittymällä siihen, mitä tapahtuu nyt, saat aikaan mielen muutoksen pois tulevaisuuden murheista. Murehtiminen ei koskaan auta asioiden selkeyttämisessä.

Sitriini tulee ranskankielisestä sanasta “sitruuna” Sitriini on keltainen kvartsi kristalli, joka tuo energiaa, auringon paisteen kristallisoitua onnellisuutta.

Rita no 291

Tagged ,