henkinen kasvu

Smaragdi

Tämä kaunis, vihreä kivi liittyy seremoniaan ja juhlintaan.

On olemassa syy kutsua läheiset kokoontumaan yhteen ja juhlimaan yhdessä. Kivi kertoo myös ihmis rituaalien tärkeydestä merkitä ja arvostaa elämässä tapahtuvia tilanteita; häitä, syntymää tai opiskelun saavutuksia. Saattaa olla, että sinut kutsutaan johtamaan tällaista tilaisuutta, johon sisältyy suunnittelua tai hyvinkin tärkeä rooli.

Ehkäpä nyt on sinun aikasi astua rakkaus suhteessa seuraavalle tasolle ja juhlistaa yhteyttänne. Jos vielä olet sinkku, kivi voi viestittää myönteistä merkkiä, että tapaat pitkäaikaisen kumppanin.

Ennen kaikkea, sinä ole johdatin, joka tuo jumalallista energiaa maahan ja sinulla on kyky juhlistaa kaikkea elämää kannustamalla ja eheyttämällä toisia.

Smaragdi – tämä vihreä kivi kuuluu berylli perheeseen ja se on kaunis raakakivenä tai hiottuna kivenä. Smaragdi edustaa jumalallista rakastavaa eheytymistä ja tehostaa ja edistää henkistä ei – kaksinaisuuteen pohjautuvaa tietämistä. Se on myös voimaannuttava kivi, joka tuo esiin omaa sisäistä pappia tai papitarta sinussa.

Tämä kivi on aina ihastuttanut minua kauneudellaan ja energialla, joka siihen sisältyy.

Rita no 291

Tagged ,