henkinen kasvu

Stressi ja ylikierroksilla käyminen

Joskus tuntuu, että on liikaa tehtäviä ja stressaantuneena oleminen saattaa saada sinut tuntemaan, että Maailmankaikkeus piikittelee sinua. Asia on kuitenkin päinvastoin: sinulle annetaan vain sitä, mitä pystyt käsittelemään. Vaikeat tilanteet ovat mahdollisuuksia olla parhaimmillasi, kunnioittaa taitojasi ja nousta tilanteen yläpuolelle.

Paras tapa on hengittää oikein syvään ja samalla muistuttaa itseäsi, että Maailmankaikkeus toimii täydellisessä järjestyksessä ja siksi sinä pystyt tekemään kaiken tarvittavan.

Kun hengität ulos, päästä irti kaikista yksityiskohdista, joita et pysty kontrolloimaan. Maailmankaikkeus äärettömällä organisoidulla voimallaan saa aikaan oikean tuloksen. Aina kun stressi hiipii paikalle – muista hengittää sen läpi näillä ajatuksilla.

Sitten tee lista siitä, mitä sinun on tehtävä – mikä on tehtävä ensin ja huomioi muut tehtävät, jotka toiset voivat tehdä. Ehkä ajattelet, ettei kukaan muu voi tehdä hyvin tai oikein asioita ja silloin on aika hengittää ulos liika kontrollointi ja pyytää apua asiantuntijoilta tai ystäviltä.

Loppujen tehtävien suhteen hengitä ja mieti mitkä ovat tärkeitä. Joskus ne ovat asioita, joita haluat tehdä, mutta eivät ole välttämättömiä. Pian huomaat, että sinulla on suunnitelma edessäsi ja “aivopuhe” loppuu.

Rauhoittavilla hengityksillä olet nyt vapaa keskittymään tärkeysjärjestykseen. Hengittämällä sisään parhaat aikomukset ja päästämään loput uloshengityksellä irti.

Muista sinua ei piikitellä ja et koskaan ole yksin.

Rita no 291

Tagged , ,