henkinen kasvu

Surun jakaminen

Surun jakaminen

Kun koemme jotain järkyttävää tai koemme suurta surua, meillä on taipumus vetäytyä elämästä. Saatat tuntea, että vetäytyminen tuo sinulle turvallisuuden tunnetta, mutta ehkäpä on juuri nyt aika olla yhteydessä niihin ihmisiin, joihin voit luottaa, jotka ovat tukenasi aina. Et koskaan voi tietää mitä toisen kokemukset ja viisaus voivat auttaa sinua tiedolla, jota heillä on.

Sinulle puhutaan monien eri kanavien kautta ja kun avaudut ottamaan vastaan viestin samalla, otat vastaan hoivaavaa huolenpitoa rakastavilta kumppaneilta matkallasi läpi kokemuksesi. 
Suru on ihmisen kokemus ja kun jaat haavoittuneisuutesi avoimesti samalla, luot voimakkaita ihmissuhteita.

Avautumalla näin yhdistyt myös sisimpään ydin olemukseesi ja vaikka maailma ympärilläsi tuntuu olevan pirstoutunut, huomaat, että olet halukas kulkemaan noiden ihmisten kanssa eteenpäin. Luottamus noihin ihmisiin vahvistuu ja sallit toisten olla apunasi kantamassa surusi taakkaa.

Saat aikaa omien ajatustesi ja tunteidesi kokemiseen tämä luottamuksen ja rakastettuna olemisen tunteesta, jota muut tarjoavat. Jakamalla sallit myös toisten tuntea ja kokea. Olet ehkä taivaan lähettiläs, joka jakaa omaa suruaan, jotta toiset voisivat päästä lähemmäksi itseään ja omia tunteitaan.

Jakamalla ilomme ja surumme, pelkomme ja kipumme toisten kanssa otamme vastaan viisauden lahjan ja rakastavaa huolenpitoa.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi

Rita no 291

Tagged , , , , , ,