vuodenajat

Syksy ja Mikael

Arkkienkeli Mikael liittyy Tulen elementtiin ja Maan eteläiseen neljännekseen. Hän on yhteydessä syksyyn ja punaiseen väriin. Tähtimerkit, joihin hänellä on voimakas yhteys ovat Oinas, Leijona ja Jousimies. Näiden tähtimerkkien on luontaisesti helppo saavuttaa yhteys Mikaeliin, koska nuo merkit ovat samalla aaltopituudella hänen kanssaan.

Tunnet varmaan, että Mikael on suojelun ja tasapainon arkkienkeli ja hän auttaa meitä päästämään irti vanhoista asioista ja rakentamaan aivan uutta elämäämme. Hän kannustaa meitä olemaaan kärsivällisiä, koska hän työskentelee meidän kanssamme kärsivällisesti ja auttaa meitä pysymään henkisesti tasapainoisina ja suojelee meitä vaaroilta.

Tulen elementin ominaisuuksia ovat rohkeus, itsevarmuus, luova ilmaisukyky, voima, taito herättää muissa kunnioitusta, kyky luoda visioita, aktiivinen elämänvoima.

Salamanterit ovat tulen elementaalihenkiä ja nämä eivät olekaan mitään matelijoita. Tuli ei koskaan syty ilman näitä tulen ementaalihenkiä.

Sanotaan, että tuli puhdistaa luonnon ja suurin osa salamantereiden toiminnasta tapahtuu kehon ja mielen sisällä. Salamanterit pitävät kehon sopivan lämpöisenä ja vaikuttavat terveyteen ruoansulauksen kautta.

On siis tärkeää pitää huolta omasta salamanteristaan.

Rita no 291

Tagged , , ,