henkinen kasvu

Tarinoiden luoma todellisuus

Jokainen meistä kertoo itselleen tarinoita elämästään koko ajan.

Tuhansien vuosien historia kertoo luonnon filosofien ja henkisten opettajien osoittaneen meille sen, että ajatukset, joita haudomme ovat kärsimyksemme alkuperäinen lähde. Monet auttajat ovat jatkuvasti puhuneet kuinka omien ajatusten huomioiminen,  sellaisten ajatusten muuttaminen, jotka eivät enää palvele meitä, vaikuttavat elämää muuttavasti, kun korvaa ne uusilla ajatuksilla, jotka palvelevat sinua aina.

Nousee kaksi kysymystä, jotka koskevat sitä, kuinka voi kohdata elämän haasteet, eheyttää emotionaalista epätasapainoa ja jännittyneisyyden, masennuksen ja riippuvuuksien ollessa kyseessä. 

1. “Mikä aiheuttaa nuo?”  Vastaus siihen on “Miten ajattelemme”

2. “Mikä auttaa?”  Vastaus tähän on “Ota hallinta siihen, mitä ajattelet”

Jos ajattelet “Olen arvoton” tai “Minulla ei ole mitään mahdollisuuksia”  tai “Tarvitsen ryypyn” ehkä on tarpeen korvata nuo ajatukset vaikkapa seuraavalla tavalla. 

“Minä olen kaiken hyvän ja kauniin arvoinen” ja “Minulla on ehdottomasti lukematon määrä mahdollisuuksia” ja “On aika liittyä AAA-kerhoon” olet jo saanut aikalailla positiivista muutosta aikaan. On olemassa muitakin tapoja auttaa, mutta tartu heti kiinni ajatuksiisi, tiedosta ne ja korvaa ne uusilla ajatusmalleilla, koska se auttaa sinua eniten juuri nyt, 

Tietoisuutesi luo todellisuuden, jossa elät.

Rita no 291

Tagged , , , , , , , , ,