henkinen kasvu

Tarkka ennustus

Tarkka ennustus pitää sisällään tietoa työstä, rahasta, rakkaudesta, perheestä, ihmissuhteista, elämän käännekohdista, yksinäisyydestä, ahdistuksesta. tarkka ennustus sisältää yksityiskohtaisia tietoja kyseisistä elämän tilanteista. Sillä voi auttaa tuomaan selkeyttä ja kohottamaan itseluottamusta ja itsevarmuutta.

Tarkka ennustus voi käsitellä vaikkapa aikaisempia elämiä – menneitä elämiä – antamaan sinulle tietoa ja auttaa muistamaan menneitten elämien energioita. Se voi myös vahvistaa ajatuksiasi, joita sinulla on ollut aikaisemman elämän muistoista. Nousee muistoja omasta matkastasi läpi ajan ja paikan.

Ehkä vuosisatoja jumittuneena olleita energioita vapautuu. Salli itsesi todella tuntea kaikki emootiot, jotka saattavat nousta esiin. Älä kuitenkaan vello tai tule pakkomielteiseksi noihin menneitten elämien energioihin.

Oikeasti nuo menneet elämät eivät ole sinun. Ne ovat kuin serkkujasi. Tiedosta myös, ettei mikään mennyt elämä hallitse tai määrää elämääsi. Eivät määrää sitä, miten elät elämääsi nyt. Ne ovat osa sinun sieluperhettäsi, mutta ne eivät rajoita tai sido sinua.

Oivallat mitä roolia nykyisen elämäsi ihmiset esittivät menneissä elämissä. Syy, miksi tulitte yhteen, saattaa olla voimakas sielujen välinen yhteys, ikuinen rakkaus tai jotkin asiat jäivät kesken ja useimmiten kyse on anteeksiantamattomuudesta. Tulitte yhteen vapauttaaksenne vanhaa vihaa – myrkyllistä energiaa.

Olet tasapainottanut nuo energiat, kun pystyt tuntemaan myötätuntoa toisen ihmisen sielun matkaa kohti. Vaikka kehosi on väliaikainen, sielusi on ikuinen. Sinut luotiin ikuisuuksia sitten ja sinulla on ollut monia kokemuksia eri elämien aikana. Menneen elämän tulkinta pohjautuu magneettiseen resonanssiin ja jokainen kysymys, joka sinulla on, luo magneettisen resonanssin vastaukseksi.

Rita no 291.

Tagged , , , , ,