henkinen kasvu

Tee parhaasi

Tee parhaasi.

Usein koet, ettei parhaasi tekeminen on riittävän hyvä, aivan kuin se olisi mahdotonta sinulle. Onko tuossa sinusta jotakin järkeä?

Sinun parhaasi on aina riittävän hyvin tehtyä, koska se tulee sinulta itseltäsi ja sinä olet aina riittävän hyvä. Tutki tuota lausetta hieman ja ehkä et aina pysty toteuttamaan jonkun toisen ideoita parhaalla tavalla, mutta oivalla ettei se ole sinun taakkasi.

Kun täytät vain omat toiveesi ja tarpeesi sinun ei tarvitse edes odottaa enemmän itseltäsi, koska teit kaiken juuri niin hyvin kuin sillä hetkellä osasit. On helppo jäädä kiinni ajatukseen – paras vanhempi, paras työntekijä. paras lapsi, paras ystävä, paras … paras.

Jos jokainen haluaa olla paras, sotkemme oikeastaan itsemme tähän ajatukseen ja menetämme omaa luovuuttamme, omaa arvostustamme itseämme kohtaan ja kadotamme oman visiomme. Ei ole mitään pahaa siinä, että haluaa olla parempi kuin muut, mutta se on silloin egon peliä.

Sinun ei tarvitse verrata itseäsi toisiin, eikä kilpailla toisten kanssa, koska silloin uskot, että et tee parastasi. Kun tiedostat aina tekeväsi parhaasi, luot kateudesta vapaan elämän ja tiedät toimineesi aina kykyjesi mukaan sinulle sopivalla parhaimmalla tavalla. Tästä muodostuu tyytyväisyyttä itseäsi ja elämäsi kohtaan.

Rita no 291

Tagged , , , , ,