henkinen kasvu

Tiedän, että tiedän.

Tiedän, että tiedän.

Mielenkiintoinen sanonta vai mitä?
On erilaisia tapoja kasvattaa, lisätä omaa osaamistaan, tietämistään. Kun puhutaan maalaisjärjestä, rationaalisesta mielestä, emme aina anna kiitosta tuolle järkeilevälle mielen toiminnalla, mutta sitä kuitenkin tarvitaan elämässä. Se on hyvin tärkeä ja oleellinen osa elämää.

Voi osallistua erilaisille kursseille saadakseen lisää tietoa. Kouluttautua ammattiin hankkimalla siihen tarvittavaa osaamista. Toinen tapa on läpikäydä kokemuksia, joita kohtaa elämässä ja tietoisesti päättää kehittyä niiden avulla, vaikka ne olisivat kuinka vaikeita tahansa. Kolmas tapa on alkaa kuunnella ja luottaa omaan sisäiseen tietämiseen, joka on alkuperäinen sinussa oleva tietäminen.

Luottaa omaan intuitioonsa, joka on sinun omaa tietämistäsi. Joitakin asioita, et pysty kertomaan, mistä ne tiedät. Tunnet vain, että sinä tiedät niiden olevan sinun todellisuuttasi. Tämä on sitä alkuperäistä tietämistä, jonka olet tuonut mukanasi maahan tullessasi. Järkeilevä mieli ei sitä ymmärrä, mutta se kyllä hyötyy sen tuomasta tiedosta.

Mikään noista tavoista ei ole ainoa “oikea”, jota käyttää, vaan voit kehittää kaikkia tapoja ja hyötyä niiden tuomasta viisaudesta.

Jatkuu 16.8.
 Rita no 291

Tagged , , , , , , , , ,