henkinen kasvu

Timantti

Pidä arvossa omaa itsesi arvostusta.

Timantti on ihana symboli siitä, kuinka kovan paineen alla oleminen voi johtaan kauniiseen ilmenemismuotoon. Kaiken kaikkiaan, timantti on muodostunut hiili elementin ollessa kovassa paineessa. Ehkä sinäkin olet ollut kovan paineen alla viime aikoina tai merkittävän osan elämäsi aikana. Kaikki stressi ja trauma, jota olet kestänyt on tehnyt sinusta sen, kuka nyt olet.

Timantti muistuttaa sinua, että olet Luojan arvokas timantti. Vaikka olet käynyt läpi valtavan kovia asioita, Luojan voima aina tukee sinua ja tulee aina tukemaan sinua. Nyt on sinun aikasi oivaltaa, kuinka arvokas sinä olet.

Aivan kuten sinä valitset timantteja, jotka on kaivettu inhimillisellä, reilu kaupan tavalla, niin myös sinä haluat kohdella itseäsi ystävällisyydellä ja oikeudenmukaisuudella. Tämä voi tarkoittaa, että kehität määrätietoisen tavan kommunikoida, jolla ilmaiset itseäsi ja opastat toisia kunnioittamaan myös sinua.

Timantti yhdistetään romanttiseen rakkauteen, mutta ne eivät ole harvinaisia. Timanttia arvostetaan sen säihkyvän kauneuden vuoksi ja koska se on kovin luonnossa ilmenevä aine. Herkkänä ja tiedostavana kuluttajana, haluat varmaankin tukea vain todistetusti ihmistyövoimaa kunnioittavaa kaivos toimintaa ja reiluuteen perustuvaa liiketoimintaa niiden myynnissä. Huolehdit siitä, että sinun timanttisi on kaivanut ihminen, jota kohdeltiin myötätunnolle ja hänen hyvinvointiaan ajatellen.

Timantit ovat ikuisia…. ovatko ne myös tytön paras kavereita … se jää sinun päätettäväksi?

Rita no 291

Tagged ,