henkinen kasvu

Toimi, liiku.

Tiedät varmaan sen, että sinua tuetaan aina siinä, mitä haluat, mutta sinun on sallittava sen tulla.

Elämässä on aikoja, jolloin kaikki merkit viittaavat määrättyyn suuntaan. Ehkä viestit viittaavat siihen, että on aika liikkua, muuttaa ehkä työpaikkaa, siirtyä toiseen kaupunkiin, vaikka elämä nykyisessä kaupungissa tuntuu ihan hyvältä.

Jollain tavalla ajatukset ja unelmat heijastavat lauluja, joita olemme kuunnelleet tai mitä olemme nähneet lehdissä tai TV:ssä kerrottavan. Ehkä olet ollut sellaisessa työssä, joka ei sinua kiinnosta enää yhtään ja haluat vaihtelua.

Kun kuuntelet sisäistä puhettasi, omaa intuitiotasi, sinut ohjataan suuntaan, joka johtaa löytämään tyydyttävämmän tavan elää. Avaudu siis ja kuuntele ja sen jälkeen toimi askel askeleella. Sinun halutaan liikkuvan ja kaikki asiat asettuvat paikoilleen ihan kuin itsestään.

Et enää kyseenalaista sitä toteutuvatko unelmat tai kuinka saat ne tapahtumaan.  Ehkä on aika heittää liika varovaisuus tuulen kannettavaksi ja seurata unelmaasi. Kuten virtaava vesi kulkee suoraan eteenpäin ja selvittää kaikki esteet tieltään samoin voit sinäkin tehdä.

Oma asenteesi vetää puolensa samanmielisiä ihmisiä ja joskus epätodennäköisimmät enkelit ilmaantuvat tiellesi auttamaan sinua eteenpäin.

Toimi siis tänään siihen suuntaan, minne unelmasi sinua johdattavat kulkemaan.

Rita no 291

Tagged , , , , ,