henkinen kasvu

Toisen onnesta iloitseminen

Toisen onnen ja menestymisen juhliminen vaatii hengen anteliaisuutta, jonka vaikutuksen huomaa vasta prosessin aikana.

Jokainen haluaa varmasti olla sellainen ystävällinen ihminen, joka iloitsee toisen menestymisestä, mutta se ei aina ole helppoa, koska pintaan nousee synkkiä, voimakkaita tunteita, jotka nostavat omia kipeitä tunteita esiin.

Omat kipeät tunteet voivat nousta mustasukkaisuudesta, että toisella on jotain, mitä sinulla ei ole. Tunne voi nousta esiin, koska voi olla, että pelkäät menettäväsi hänet tuon menestymisen myötä. Tai syy mustasukkaisuudelle voi nousta asiasta, jota et edes tiedosta.

Asiaa ei kuitenkaan kannata lakaista maton alle, vaan koettaa löytää tapa, jolla onnitella ystävää ja juhlia hänen menestystään, kuin se olisi omaasi.

Taistelu toisen menestymisen kokemisesta alkaa aikaisin elämässä. Jos lapsi haluaa lelun ja toinen lapsi saakin sen, lapsi yrittää ottaa lelun toiselta tai alkaa itkeä. Nuo alkuperäiset tunteet on hyvä tunnistaa, koska ne ovat vielä meissä jokaisessa. Kun välitämme riittävästi toisesta, kykenee päästämään irti siitä, mitä haluaa ja kasvaa ihmisenä. Ehkä on vaikeaa päästää irti haluamastaan, mutta kun juhlit ilolla toisen onnea kuin se olisi omaa onnea, voit oivaltaa viestin – tämä on myös sinulle mahdollista – Joten kun paras ystäväsi muuttaa Espanjaan ihastuksesi kanssa, hoivaa särkynyttä sydäntä liittymällä mukaan heidän lähtö juhlaansa.

Rita no 291

Tagged , ,