henkinen kasvu

Tsaroiitti

Sinä olet täysin turvassa ja sinusta pidetään huolta ja kaikki pyyntösi on kuultu ja niihin on jo vastattu. Olet ehkä tuntenut olosi haavoittuvaksi viime aikoina tai joutunut sanallisen, fyysisen tai psyykkisen hyökkäyksen kohteeksi. Joku haastaa sinut kohtaamaan vaikeita asioita, mutta luota siihen, että olet turvassa, jos itse valitset niin olevan.

Joitakin emotionaalisia tai psyykkisiä asioita saattaa nousta jostakin psyykkisestä hyökkäyksestä, jolla joku lähettää sinulle vihan tai mustasukkaisuuden tunteita. Voit valita otatko ne vastaan vai et. Vai annatko niiden virrata ohi ilman, että otat niitä itseesi – ne eivät ole sinun.

Sen sijaan, että vastaisit samalla mitalla tai pelkäisit sitä, joka lähetti nuo negatiivisuudet, lähetä siunauksia matkaan ja eheytät itseäsi ja häntä, joka lähetti ne matkaan.

Tsaroiitti on nimetty Siperiassa virtaavan joen mukaan, josta kiveä on löydetty. Kivi on violetin värinen ja auttaa luomaan suojaa ja turvaa uskontojen taholta tulevaa vainoa ja psyykkisiä ja henkisiä hyökkäyksiä vastaan.

Rita no 291

Tagged ,