henkinen kasvu

Tyyneyden löytäminen sisältäsi

Tyyneyden löytäminen sisältään.


Etsitkö tyyneyttä ja rauhaa ulkopuolisesta maailmasta? Et löydä sitä ulkopuoleltasi vaan sisältäsi. Et voi saavuttaa tyyneyttä ja rauhaa, jos et löydä sitä ensin itsestäsi. Kun olet tyytymätön itseesi, huomaat niitä, joihin et ole tyytyväinen ympärilläsi ja luot todennäköisesti ristiriitaisia tilanteita ympärillesi.

Jos taistelet perheen kanssa, silloin et voi olla rauhassa maailman kanssa. Sinun on hyvä tarkkailla noita kamppailuja, koska ne ovat mahdollisuutesi luoda muutosta. Kun käytät omaa intuitiotasi, alat huomata miksi on niin vaikeaa löytää tyynyttä ja rauhaa. Tarkkailu voi mahdollistaa, että sinusta tulee myötätuntoinen itseäsi ja toisia kohtaan.

Ehkäpä saat rauhan kokemuksen, kun muistutat itseäsi siitä, mitä haluat luoda ja huomaat, että ihminen sinussa vetää sinua toiseen suuntaan, katsomaan ihmisen näkökulmasta asiaan.  Nousee halu puolustaa itseäsi, pitää kiinni asioista tai esineistä, jotka kuuluvat sinulle, suojella rakkaitasi, vaalia omia ideoitasi ja vihaa, kun tunnet olosi uhatuksi.

Rauha on jo sinussa, mutta et ole sallinut itsesi kokea, tuntea sitä. Ei ole tarkoitus kieltää tai vastustaa mitään osaa sinussa, koska se lisää vain sitä, minkä kiellät ja mitä vastustat. Hyväksy itsessäsi kaikki, mitä olet. Hyväksy myös kaikki negatiiviset osasi, aspektisi, koska sitä ne juuri kaipaavat, sinun hyväksyntääsi.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291

Tagged , , , ,