Blog

Unien tulkinta

UNIEN TULKINTA.

Unet ovat mielenkiintoisia ja kun niihin hyppää tietoisesti mukaan, voi uneksia sillä tasolla, jonka itse valitsee. Olen uneksinut monta kertaa lentounia, ja niissä on ihanaa vapauden tunnetta, joka säilyy monia päiviä unen jälkeen. Kaikki me näemme unia, mutta niiden muistaminen on monella vaikeaa.

Eräs uni on jäänyt vahvana muistoihin ja se on tallennettuna myös unipäiväkirjaani, jota olen pitänyt monia vuosia. Tuossa unessa kelluin hopeisessa, sädehtivässä ja kimaltelevassa nesteen kaltaisessa tilassa. Vain kasvoni olivat näkyvissä. Nostelin käsiäni sivulle ja niistä tippui hopeisia helmiä, kuin helminauhoja. Kun nousin ylös tuntui kuin olisin kävellyt pehmeiden pilvien päällä, kelluva tunne jatkui monta päivää.

Uneni oli eräänlainen muisto alkulähteestä, kristallin kirkkaasta tietoisuuden merestä, jossa kelluin. Vasta myöhemmin oivalsin koko unen todellisen merkityksen ja sain oivalluksen kokonaan uudella tavalla. Siksi unien kirjoittaminen on hyvä. Voit myöhemmin oivaltaa niistä paljon enemmän, joten kirjoita ne ylös.

Jos sinusta tuntuu, että et näe unia, se ei pidä paikkaansa. Näet monia unia saman yön aikana, mutta aamulla voit olla liian kiireinen ja nouset liian nopeasti sängystä ja silloin uni karkaa. Neuvon sinua hengittämään unet sisääsi ennen kuin nouset ylös. Hengitä ihan rauhallisia, tietoisia henkäyksiä ja yhdistät itsesi kokemiisi uniin.

Voit ohjelmoida itsesi unitasolle. Kun aloittelin henkisellä polulla, ohjelmoin itseni Hengen Yliopistoon ja yöllä olin suuressa valkoisessa salissa, jossa laulettiin ja ihanaa oli aamulla herätä siihen, että laulan vielä herätessäni.

RITA no 291

Tagged , , , , , , ,