henkinen kasvu

Uskomukset

 Oletko varma, että uskomukset, joita sinulla on, ovat sinun omiasi ja eivät jonkun toisen tarinoita, jotka olet omaksunut?

Mietitäänpä asiaa hieman. Onko perheessäsi uskomus, että suvussasi ei ole taiteellista lahjakkuutta, vaikkapa musikaalisuutta?

Tämän sukulinjan mukaisesti olet saattanut omaksua saman uskomuksen. Sinulla voi olla valtava halu ja tunne, että haluat luoda musiikkia, mutta epäröit tehdä sitä, koska pelkäät, että et pysty siihen juuri tuon suvussa olevan uskomuksen vuoksi.

Suurin este saattaa silloin olla juuri tuo peritty uskomus, ettei sinulla on musikaalista lahjakkuutta. Mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa, ettei sinulla voisi olla lahjakuutta, vaikka muilla suvussa ei ole sitä.

Mutta mitä saakaan aikaan, kun intohimoisesti seuraa omaa unelmaansa ja luottaa itseensä ja kokeilee? Se, joka etenee vastoin odotuksia ja noudattaa omaa palavaa intohimoaan saavuttaa jotakin, joka on sydämen halusta nousevaa, menestyy parhaiten.

Luota siis itseesi, äläkä rajoita itseäsi etukäteen. Luota siihen, että sydämesi ohjaa sinua yli esteiden ja käytä tuota negatiivista uskomusta – en ole musikaalisesti lahjakas, siten, että saat siitä innostusta ja kokeilet ja näytät muille, että se on mahdollista. 

Rita no 291

Tagged , , , , ,