henkinen kasvu

Uskonloikka

Uskonloikka?

Elämässäsi on hetkiä, jolloin valitset eteneväsi siihen suuntaan, jonne elämän virtaus sinua ohjaa. Saatat tuntea, että seisot kuin rotkon reunalla ja kuilun toiselle puolelle näyttää olevan liian pitkä matka. Vastustatko hyppyä, saako rotko sinut tuntemaan olosi halvaantuneeksi ja jäät paikoillesi vain valitsetko rohkeasti loikkauksen tuntemattomaan?

Vaikka hyppy tuntemattomaan epävarmuuteen voi pelottaa, siitä on kuitenkin enemmän hyötyä kuin paikoillaan pysymisessä. Kuin teet uskonloikan ja luotat siihen, että laskeudut turvallisesti toiselle puolelle, voit saavuttaa melkein mitä tahansa.

Onnistunut loikkaus vaatii huomiotasi, koska hiljainen, sisäinen äänesi osoittaa sinulle suunnan. Ehkä kohtaat ennen näkemättömiä haasteita, mutta niistä selviät, kun luotat itseesi. On normaalia, että mielesi ja sydämesi vastustavat muutosta, mutta voit rakentaa niiden avulla tiedon sillan.

Kun tiedostat enemmän loikasta, jonka teet, kuilu “tässä” ja “tuolla” välillä kapenee ja katoaa pian. Voit edetä maailmaan, jossa luot uuden ja mielenkiintoisemman maailman itsellesi. Voit huomata, että pelko ohjaakin sinua matkallasi kuilun ylitse ja löydät uuden seuralaisen – riemukkaan olotilan. 

Voit soittaa minulle ja loikataan yhdessä tuon kuilun ylitse. Teen sen kanssasi.

Rita no 291

Tagged , , , , ,