Blog

Uuden kuun energiat

Ensimmäinen askel on yhdistyminen uudestaan omaan kristalliseen jumalallisuuteesi.

Koska jokainen meistä on jumalallinen olento, niin jokaisen meidän KOHTALONA on elää uskomattoman ihanaa elämää. Muistatko sinä tämän päivittäin?

Yksi ihanista tavoistani yhdistyä jumalalliseen sisimpääni on hengittäminen. Joka aamu ja joka ilta vietän hetken hiljaisuudessa ja hengitä syviä henkeyksiä ja muistan oma jumalallisuuteni, arvokkuuteni ja unelmani.

Tämä muuttaa päiväni energeettisesti. Hengittäessä tunnen jokaisen soluni heräävän, tunnen kristallin kirkasta selkeyttä ja aloitan päiväni tai pujahdan iltaisin vuoteeseeni täysin omana itsenäni ja omassa viisaudessa.

Jos olet unohtanut jumalallisuutesi jonkin suhdedraaman, kiireisen elämäntavan tai kaikkien viimeaikaisten haasteiden vuoksi, niin voit luoda itsellesi alttari ankkuroidaksesi itsesi kristalliseen jumaluuteen joka päivä.

Se, että tulet siksi valoksi, joksi sinun on tarkoituskin tulla, ei ole sattumaa. Se tapahtuu, kun hyväksyt sen, että sinä olet puhdasta taikaa ja että sinun aitoutesi on itse asiassa autuas ja onnellinen jumaluutesi! Sinun ei tarvitse tulla miksikään muuksi tai ansaita taivaallisia unelmiasi. Sinun täytyy vain muistaa, mitä sinä olet juuri nyt.

Kristallinen energiasi on vain sielusi kristallisoitumista säteileväksi voimaksi, jolla on voima manifestoida unelmasi 3D-ihmisten maailmassa – loppumattomalla virtauksella. Kun olet tässä värähtelyssä, luot jumalallisen henkäyksen kaikkeen, mitä teet, astut korkeimpaan potentiaaliin ja loistat kuin timantti anteeksipyytelemättä.

Rita no 291