henkinen kasvu

Vuorikide

Salli itsesi tuntea omat tunteesi. Salli sydämesi avautua koko emootioiden sateenkaaren värien kirjolle. Tämä on avain suuren rakkauden tuntemiseen. Hyväksymällä ja tuntemalla nuo ei niin kovin miellyttävät tunteet, lasket ympärilläsi olevia suojauksia ja muureja ja avaat sydämesi.

Kun kieltää vihan, surullisuuden jne olemassaolon, sulkee samalla osan sydämestä. Kieltäminen tarkoittaa, että näistä tunteista tulee tukahdutettuja ja alitajuntaan sullottuina ja piilotettuina, ne voivat vaikuttaa mentaaliseen, emotionaaliseen ja fyysiseen terveyteen.

Vuorikide viestii arvokkaista luovista inspiraatioista, jotka pohjautuvat joihinkin haasteisiin, joita olet kokenut. Nyt voit auttaa muita ylittämään ja välttämään samoja haasteita.

Paneutumalla epämiellyttäviin tunteisiin käyttäen luovaa ilmaisua, voit saada toiset huomaamaan, etteivät he ole yksin omien tunteidensa kanssa.

Tämä voi olla vaikka liikeidea, parantamisen muoto, kirjan tai työpajan aihe.

Vuorikide laajentaa kaikkia energioita, jotka ovat lähellä, kirkas vuorikide heijastaa sateenkaaren värejä ja auttaa puhdistamaan negatiivisuutta ja ratkaisemattomia asioita.

Rita no 291

Tagged , ,